dimecres, 5 d’agost del 2015

I…UN ANY MÉS

Dissabte dia 1 d’agost i prèvia convocatòria, a les 11 del matí Mn. Ricard i les catequistes de la nostra Parròquia ens disposàvem a iniciar ”la sortida final de les catequistes” que anualment fem com a tancament de curs.

Dins ja en els cotxes, enfilem carretera cap al Santuari de la Mare de Déu dels Munts territori dels Lluçanés, i ens disposem a visitar-lo. Quina meravella! Quina bellesa contemplant les muntanyes que s’albiren davant els nostres ulls. Pedraforca, Pirineu, Cabreres, Montseny i Montserrat. Entrem al Santuari i també ens emocionem veient-ne el seu interior. Una barreja d’estil neoclàssic i barroc , molt ben cuidat i il·luminat que ens convida a restar-hi una estona de pregària. I això és el que vàrem fer. Desprès de reflexionar i comentar el tema preparat “Set claus per aprofundir la missió catequètica”, donarem gràcies a la Verge dels Munts demanant-li l’ajut pel proper curs.

Aleshores, varem marxar cap a dinar al Restaurant “El Collet” per acabar la jornada contentes i felices d’haver viscut aquella estona tots plegats i tant agradable .